Farveplanlægning

Hos Malermester Zimmermann har vi stor viden og erfaring inden for farveplanlægning – derfor tilbyder vi også vores kunder at få professionel vejledning, når de står, og skal planlægge hvilke farver, de gerne vil have i deres rum.

Vi ved godt, at farver i bund og grund er en smagssag, men der er faktisk flere praktiske overvejelser, der skal tages, når der skal vælges farver til et hjem eller kontor. Både rummet størrelse og hvor lyset falder ind i rummet, er noget, som man bør overveje, før man vælger farver. Samtidig er det også vigtigt, at farverne fungerer godt sammen, så lokalet harmonerer bedst muligt.

Tapet er også en mulighed for at få farver ind i sit hjem eller kontor, da det kan være en flot udsmykning, og kan give et unikt udtryk.

Hvad end du skal have malet eller tapetseret et rum, en væg eller andet med farver og mønstre, kommer vi gerne, og vejleder dig. Det er vigtigt for os, at du får det bedst mulige udtryk til dit hjem, der passer til dig, og samtidig får rummet og farverne til at harmonere bedst muligt.